Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til nubii@nubiibox.dk

Hvem kan indgå aftaler på nubiibox: Aftaler med børn og unge under 18 år, alene kan indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

Betaling:

På www.nubiibox.dk kan der betales med: - Dankort - Visakort - Visa elektron - Mastercard - Maestro - MobilePay. Der tages ikke nogle gebyr ved betaling på www.nubiibox.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes.

Bankoverførsel - obs. denne er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Sparrekassen Vensyssel Reg.: 9070 Konto: 1628368569

Fragt og levering:

Når du handler ved Nubiibox er der fri fragt ved køb for over 299 kr. (Kan ikke kombineres med rabatkode & andre tilbud) - Mulighed for ekspres ordre. Forsendelse er med GLS Pakkeshop eller GLS til privat adresse.

Vi har en produktionstid på 5 hverdage.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.

Ved produkter som specialfremstillet efter købers ønsker, bortfalder fortrydelsesretten så snart graveringen/broderingen påbegyndes. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på nubii@nubiibox.dk eller ved at benytte Standardfortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Varer undtaget fortrydelsesretten Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: - Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: nubiibox V/NUBII ApS Præstevej 80 9530 Støvring Tlf. 42 65 73 09.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Kun mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler på www.nubiibox.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 30 dage efter, at varen er modtaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse, dog vil vi gerne modtage et opkald på 42 65 73 09 eller en mail nubii@nubiibox.dk inden indsendelse.

Varen skal sendes til: nubiibox V/NUBII ApS Præstevej 80 9530 Støvring Tlf. 42 65 73 09

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Persondatapolitik For at du kan indgå en online aftale med www.sjovbog.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: - Navn - Adresse - Telefonnummer - E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres i vores bilag og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Ansatte hos www.sjovbog.dk V/NUBII ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.nubiibox.dk er NUBII ApS. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.nubiibox.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos www.sjovbog.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.nubiibox.dk via e-mail nubii@nubiibox.dk. Klageadgang Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kunde service på nubii@nubiibox.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg www.forbrug.dk Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal Klik her.

Bemærk at ved vores broderingsvarer, skrives navn/tekst med stort begyndelsesbogstav og resten af navn/tekst med små bogstaver.

Er du i tvivl om ovenstående er du velkommen til at kontakte os på nubii@nubiibox.dk eller tlf. 42 65 73 09 

Bemærk der kan være farveafvigelser på billeder. Handelsbetingelserne er senest opdateret 24. februar 2022