Ved Nubiibox er vores primære mål at skabe varige minder gennem skræddersyede gaver, som er af høj kvalitet og hvor du har muligheden for at sætte dit eget personlige præg på. Vores produkter fås alle med brodering, samt gravering, hvor du selv kan vælge trådfarve og skrifttype. Derudover kan du også tilvælge at få skrevet ekstra tekst på nogle af vores produkter. På denne måde har du derfor stor mulighed for at personliggøre din gave efter netop dine ønsker og i forhold til modtagerens smag.

Hvad enten om du skal finde gaven til barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller bryllup, så kan du finde det her i shoppen. Vi har nemlig gaver, som passer til alle begivenheder og aldre. Klik igennem vores shop og find gaven til den næste begivenhed. Såfremt varen er på lager, vil vi afsende ordren inden for 5 hverdage. Vælger du at få afsendt din ordre med ekspres, vil ordren blive afsendt allerede 2 hverdage efter at vi har modtaget bestillingen.

Har du spørgsmål eller har du brug for mere information omkring vores produkter, er du meget velkommen til at sende os en mail på nubii@nubiibox.dk.

Firmaets fulde navn er:
Nubii Aps
Præstevej 80 9530 Støvring
Tlf. 42657309
mail: nubii@nubiibox.dk
CVR. nr. 39419378